Nieuws

Elburger SC verwelkomt MISSHIZZ Hairstyling Wezep als nieuwe bordsponsor

De Elburger Sportclub heeft er een nieuwe bordsponsor bij. Ethel Jansen, eigenaresse van MISSHIZZ Hairstyling, ondertekenende onlangs een 3-jarig contract. Het bord hangt al langs het hoofdveld. Als  dank van waardering kreeg zij een mooi, kleurig boeket bloemen uit handen van Laurens van ’t Oever (sponsorcommissie).

‘Als je haar maar goed zit’. MISSHIZZ  Hairstyling is een kapsalon voor dames en heren en kan u helpen met een mooi, verzorgd en gestyled kapsel. U kunt daar terecht voor alle haar- en verzorgingsbehandelingen; van wassen en knippen tot kleuren en stylen. Zo bent u verzekerd van een gestyled en verzorgd kapsel wat bij u past.

MISSHIZZ Haarstyling
Stationsweg 94
8091 AG Wezep

W: www.misshizz.nl
T: 038 4582206
E:  info@misshizz.nl

Laatste nieuws