Nieuws

VDH Civiel Projectmanagement en GS Meppel nieuwe kledingsponsoren ESC 8

Een nieuw team en nieuwe kledingsponsors. VDH Civiel Projectmanagement en GS Meppel hebben getekend als nieuwe sponsor van ESC 8. Vanaf dit seizoen prijken daarom de namen van deze sponsoren op de voetbalkleding van ESC 8. Namens ESC 8 willen wij de sponsoren via deze weg hartelijk bedanken!

Wie zijn VDH Civiel Projectmanagement en GS Meppel?

VDH Civiel Projectmanagement

VDH Civiel projectmanagement richt zich op projecten in de Civiele techniek en kan projectmatige ondersteuning bieden voor zowel opdrachtnemers als opdrachtgevers. Door jarenlange ervaring op het gebied van projecten in de civiele branche kan er ondersteuning geboden worden in de uitvoering / werkvoorbereiding / projectleiding / omgevingsmanagement en in de tenderfase, en voor opdrachtgever in de rol van toezichthouder of directievoerder.

Uw partner in uitvoering!

Meer weten? Kijk op https://vdhcivielprojectmanagement.nl/

 

GS Meppel

GS Meppel BV is een producent van getrokken materiaal voor de transportsector. Een innovatieve onderneming, die technische uitdagingen niet uit de weg gaat. Dat is aanhangwagen- en opleggerfabriek GS Meppel al ruim zestig jaar. De in 1947 door de gebroeders Sterenberg opgerichte fabriek heeft zich vanaf het eerste uur geprofileerd als een onderneming waar vakmanschap gecombineerd wordt met moderne kwaliteit en betrokkenheid. Een ervaren team van verkopers, constructeurs en vakkundige bouwers, zorgt er heden ten dage voor dat aan allerlei specifieke wensen van de klant voldaan wordt. 

Kwaliteit is geen toeval! Meer weten? Kijk op http://www.gsmeppel.nl/

Laatste nieuws