Nieuws

Frix medische verzorging en hersteltraining

Medische verzorging

Ook dit seizoen zal FriX de gehele medische verzorging en fysieke training bij ESC oppakken. Niet alleen voor de eerste en tweede selectie, maar ook voor de algehele jeugdteams. Heb je last van een blessure of twijfel je of je kan spelen, vraag één van de therapeuten van Frix om je even te beoordelen. In principe is er elke doordeweekse dag iemand van Frix op het voetbalveld aanwezig. Hieronder een overzicht.

Laurens Frik:

maandag 16.45-19u op veld 1

 

Robbin Uitslag:

maandag 19-20.30 op veld 3

dinsdag 18-19.30 op veld 1, inloopspreekuur vanaf 19.30

woensdag 18.45 – 19.30 op veld 1

 

Noraly Kragt:

woensdag 18-19.30, inloopspreekuur vanaf 19.30

donderdag 18.30-20.30 op veld 1 of 3

 

Hersteltraining veld na blessure

Naast het revalideren bij ons op de praktijk, is er ook twee keer in de week de mogelijkheid om een hersteltraining te krijgen op het veld bij ESC. Ben je geblesseerd en kun je nog niet volledig meetrainen met je team? Tijdens de hersteltraining op het veld kun je specifiek op getraind worden na een blessure om uiteindelijk weer aan te kunnen sluiten bij de groep. Doe ons een berichtje wanneer je hier gebruik van wilt maken en wij plannen een dag en tijd met je in (06-13511950)! Deze trainingen vinden plaats op dinsdag- en woensdagavond.

Laatste nieuws