Nieuws

Geslaagd Mix toernooi

In deze corona periode waar de voetbalcompetities stilliggen en alle voetballiefhebbers graag een balletje trappen, hebben de trainers van onder 15, onder 17 en onder 19 een mixtoernooi georganiseerd! Alle spelers waren ingedeeld op leeftijd, dus er werden twee verschillende toernooien gespeeld.

Op veld 3 streden de jongens van JO15-1, JO15-2, JO17-2 en de eerstejaars van JO17-1 tegen elkaar. Op veld 4 speelde de JO19-1, JO19-2 en de tweedejaars JO17-1 tegen elkaar. Bij beide toernooien werd er op een half veld gespeeld met het vaste grote doel en een groot doel op de middellijn. Onder begeleiding van de scheidsrechters werd er fanatiek en leuk gespeeld!

Over een aantal weken komt er weer een mixtoernooi aan, maar dan wordt er op een andere manier gespeeld.

Ook op veld 1 werd gevoetbald, hier speelden de meiden van MO15-1 en MO17-1 een onderlinge wedstrijd.

Laatste nieuws