Nieuws

Bassie’s Bier- en Spijscafé verlengt als sponsor

Bier- en spijs café Bassies heeft de sponsorovereenkomst met de Elburger Sportclub met 3-jaar verlengd. Het aflopende contract werd afgelopen week door Bas Bosch van Bier- en spijs café Bassies samen met sponsorlidcommissie Laurens van’t Oever verlengd.

Bier- en spijs café Bassies in Elburg heeft in 2020 een geheel nieuw concept gekregen. Geen feest café meer, maar een plek waar gezelligheid nog steeds voorop staat. Overdag voor heerlijke koffie met vers gebak en een smakelijke lunch, en tijdens het diner serveren we de beste hamburgers en hotdogs. ‘S avonds kun je tot laat gezellig komen borrelen, en genieten van allerlei fingerfoods, luxe torpedo garnalen, bitterballen en heerlijke borrelplankjes.

Naast al dat lekkere eten hebben ze ook heerlijke cocktails en mooie wijnen toegevoegd aan de menukaart. Daarnaast vind je 8 wisselende speciaal bieren op de tap en 25 op de fles.

Zaterdagavond concept
Op zaterdagavond is er geen feestcafé meer voor de jeugd meer maar er is wel een disco diner. Een DJ komt langs om de gezelligste muziek van vroeger tot nu te draaien, op een rustig achtergrond niveau. Niet schreeuwen boven de muziek uit, maar nog gewoon gezellig kunnen praten. Na het diner is Bassies alleen nog geopend voor 18+.
Op zondag hebben ze Lazy Sunday van 14:00 uur tot 17:00 uur. De lekkerste Ibiza hits worden gedraaid en bovendien kun je genieten van speciale cocktails, mocktails in combinatie met diverse hapjes.

Bier- en spijs café Bassies is een plek waar je gezellig met vrienden kunt borrelen en een lekker hapje kunt eten tot laat. Met een uitgebreide dranken en hapjes kaart zit er voor iedereen wat tussen. Bier- en spijs café Bassies staat voor: speciaal biertjes, borrelen tot laat, mooie wijnen, cocktails, speciale koffies, lekker eten en gezelligheid! www.bassiesbierenspijscafe.nl

Bier- en spijs café Bassies
Jufferenstraat 26
8081 CR Elburg

W: www.bassiesbierenspijscafe.nl
E: info@bassieseetcafe.nl
T: 0525 681 873

Laatste nieuws