Nieuws

4vs4 Champions League mix toernooi

Vandaag speelde er verschillende jeugdteams van onder 13 t/m onder 19 in een onderling mix toernooi. Er waren op het hoofdveld 8 kleine veldjes uitgezet, op de ene helft speelde de jongste jeugd en de oudste jeugd speelde op de andere helft. Onder begeleiding van goede scheidsrechters werd er eerlijk en fanatiek gespeeld!

Bij de oudste jeugd was na het spelen van twee poules en heer en meester te zijn in de knock out fase, Lazio Roma de grote winnaar! Bij de jongste jeugd werd er eerst in de groepsfase gespeeld, waarna er uiteindelijk werd gestreden in een winnaars en een verliezers poule voor de dag winst.

Een geslaagde ochtend voor alle 80 spelers!

Scheidsrechters bedankt voor het fluiten en Frans bedankt voor de warme koffie! Hopelijk kunnen we de volgende keer weer een beroep op jullie doen.

Laatste nieuws