Nieuws

Elburger SC verwelkomt Stratenmaker Marcel Bosman als nieuwe sponsor

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Marcel Bosman ondertekenende namens Stratenmaker Bosman een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd door sponsorlid commissie Laurens van’t Oever. 

Ruim 40 jaar geleden is Jan Bosman uit Elburg begonnen als zelfstandig Stratenmaker. Vrijwel is hij zijn carrière gestart via projecten van verschillende aannemersbedrijven. Grote projecten binnen de grondbouw maar ook herstel en herbestrating van authentieke klinkers behoren inmiddels tot zijn  specialisme.

In de loop der jaren is het bedrijf gespecialiseerd in het vakwerk op alles wat maar straatwerk heeft te maken. Aanleg van nieuwe (sier) bestrating maar ook herbestrating, tuinaanleg, waterafvoer, rioolaanleg en dergelijk grondwerk zijn hun inmiddels niet onbekend. Eind jaren negentig ging de firma Bosman naast het aanleggen  ook richten op de verkoop van gerelateerd straatwerkmaterialen zoals zand, stenen en grind. Na ruim 35 jaar gevestigd te zijn geweest in de gemeente Elburg is het bedrijf in medio 2007 verhuisd naar de Energieweg 12 in de gemeente Dronten.  Ten tijden van dergelijke economische crisissen, welke uiteraard ook in de bouwsector van toepassing was te merken, werd het werken via hoofdaannemers steeds minder mogelijk. Maar mede door de verkoop van zand, stenen, grind en tuinmaterialen in deze groeiende gemeente nam juist de particuliere sector weer toe in de regio van Dronten en omgeving.

Inmiddels runnen vader en zoon het bedrijf gezamenlijk. Jan Bosman is vanaf heden gericht op in- & verkoop,  levering van alle materialen. Marcel Bosman neemt de projecten aan en voert deze uit samen met zijn upperman.

Wilt u langskomen? Bel 06 53 46 41 42 of maak online een afspraak op www.stratenmakerbosman.nl

Bezoekersadres:
Energieweg 12
8251 KL Dronten

Correspondentie adres:
Nijenbeekstraat 34
8081 TE Elburg

W: www.stratenmakerbosman.nl
T: 06 53 46 41 42
E: info@stratenmakerbosman.nl

Laatste nieuws