Nieuws

Kijk Hans: Onze nieuwe trotse sponsor!

Hans Schroten van Kijk Hans heeft samen met sponsorcommissielid Laurens van’t Oever (ESC) een handtekening gezet onder een 3-jarig contract als nieuwe bordsponsor. Als dank van waardering werd een fraaie bos bloemen overhandigd aan Hans.

Wie brillen zegt, zegt Hans Schroten. Al meer dan 20 jaar is Hans Schroten gevestigd in de binnenstad van Elburg. Met de laatste trends op het gebied van brilmonturen en de allernieuwste contactlenzen zijn ze hét adres voor al uw oogzorgen. Ga voor een trendy-, moderne- of robuuste bril,  sterk of behouden montuur of kies voor comfortabele contactlenzen. Kijk Hans zorgt ervoor dat u weer helder ziet en met een brede glimlach hun winkel verlaat.

Kijk Hans is een erkende optometrist en geeft altijd persoonlijk advies. Met geavanceerd meetapparatuur staan ze klaar om uitstekende service te leveren voor uw ogen!

Langskomen in de winkel? Dat kan! Maak online een afspraak op www.kijkhans.nl/contact of bel 0525 68 13 01

Beekstraat 32
8081 ED Elburg

W: www.kijkhans.nl
T: 0525 68 13 01
E: optiek@kijkhans.nl

Laatste nieuws