Nieuws

H&M Kunststof Constructie verbindt zich aan de Elburger SC

ESC is blij om H&M Kunststof Constructie als nieuwe bordsponsor te verwelkomen op Burgemeester Bode Sportpark. Nick van Beek, eigenaar van H&M Kunststof Constructie en Jan Hulleman, commissielid sponsoring ESC, ondertekende het 3-jarig contract.

Als werknemer krijgt Nick van Beek de kans om het bedrijf H&M Kunststof Constructie over te nemen. Na enkele jaren in dienst te zijn geweest werd hij de eigenaar van het bedrijf aan de Uiterwaardenstraat in Elburg. Nu is het bedrijf uitgegroeid tot een grote internationale producent en leverancier.

H&M Kunststof Constructie exporteert 75% van hun producten naar België, Duitsland en Denemarken. Met duurzame- en maatwerk oplossingen realiseren ze constructies voor zwembaden, vijverbouw, vetafscheiders, drinkvuilwater- en vaarboten tanks. Door hun jarenlange ervaring hebben ze een sterke positie op de Europese markt ontwikkeld.

Sinds het begin van dit jaar is het bedrijf ruim verdubbeld in het aantal personeelsleden. Momenteel heeft het bedrijf 10 mensen in dienst en groeit het bedrijf nog steeds door. Met de ontwikkeling van hun nieuwe website zijn ze helemaal klaar voor de toekomst!

H&M Kunststof Constructie

Uiterwaardenstraat 33
8081 HJ Elburg

T: 0525 683393
E: info@hmkunststof.nl
W: www.hmkunststof.nl

Laatste nieuws