Nieuws

VOSVINOS nieuwe sponsor Elburger SC

De Elburger Sportclub heeft er een nieuwe sponsor bij. Bert Vos, eigenaar van VOSVINOS meer dan wijn, ondertekende onlangs een sponsorcontract en heeft zich daarmee voor drie jaar aan de club verbonden. Wij zijn trots te melden dat we in VOSVINOS een nieuwe sponsor hebben gevonden.

 

VOSVINOS, meer dan wijn

Vosvinos is een ware beleving voor drankliefhebbers. Al meer dan 40 jaar is Vosvinos, Beekstraat 4 in Elburg, de drankenspeciaalzaak van Elburg en omstreken. De zaak wordt met veel enthousiasme en passie gerund door Bert Vos.

 

Bij Vosvinos is altijd wel iets te vinden in elke prijscategorie. Bert werkt samen met wijnhuizen over de hele wereld. Naast een uitgebreid wijnassortiment heeft Vosvinos meer dan 200 Whisky’s op voorraad en een mooi binnenlands en buitenlands distillaten assortiment. Vosvinos is aangesloten bij Wijnkring Nederland en importeert een aantal wijnen direct vanuit het wijnhuis.

 

Bert Vos is gepassioneerd vinoloog en liquorist en heeft grote kennis van zaken. Wilt u een goed advies voor een mooie fles wijn, een bijzonder distillaat of passende wijn-spijs combinaties? Dan bent u bij hem aan het goede adres.

 


Beekstraat 4
8081 EC Elburg

W: www.vosvinos.nl
T: 0525 68 14 76
E: info@vosvinos.nl

Laatste nieuws