Nieuws

Evert Duin komend seizoen assistent-trainer JO17-1/JO19-1 en trainer/coach Jong ESC

Na de verlengingen van de trainers Raoul Jessurun (JO19-1) en Robbin Uitslag (JO17-1), is er opnieuw positief nieuws te melden. Ook Evert Duin zal zich komend seizoen blijven inzetten om onze junioren verder door te ontwikkelen. Hij gaat daarbij een bijzondere rol innemen. Enerzijds zal hij Raoul en Robbin assisteren bij de teamtrainingen van JO17-1 en JO19-1.

En anderzijds zal hij trainer/coach worden van Jong ESC (in samenwerking met de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Wilfred Westerhuis). Jong ESC wordt een trainingsgroep bestaande uit spelers van voornamelijk JO17-1 en JO19-1, die extra willen investeren in hun ontwikkeling d.m.v. een 3e trainingsmoment in de week. In deze trainingen zal de individuele talentontwikkeling centraal staan. Met deze groep (aangevuld met enkele jeugdige spelers uit de 1e selectie) zullen ook 6 tot 8 wedstrijden per seizoen gespeeld gaan worden. Waarbij Evert Duin de coaching voor zijn rekening zal nemen. Bovenstaande past in onze visie hoe tot de beste spelers te komen: doelgerichter trainen, intensiever trainen en meer trainen!

Laatste nieuws