Nieuws

Meld je aan voor het KNVB Voetbalfestival!

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor het KNVB voetbalfestival bij de Elburger Sportclub op 22 februari a.s. vanaf 14.00 uur. Je kunt je aanmelden via voetbalfestival@elburgersc.nl, vergeet daarbij niet je naam, leeftijd en telefoonnummer door te geven.

Op 22 februari a.s. organiseert de Elburger Sportclub het KNVB Voetbalfestival. Het superleuke evenement is toegankelijk voor basisschoolleerlingen van groep 3 t/m 8! Het festival bestaat uit 11 voetbalvormen, waarbij je zowel individueel als met een team scores haalt en samen geniet van het voetbalspel. Je raakt niet uitgespeeld!

Iedereen is welkom; zowel leden als niet leden worden uitgenodigd om in de voorjaarsvakantie lekker te komen voetballen! Dus neem je vriendje of vriendinnetje mee. Volgende week volgt meer informatie over het aanmelden!

Laatste nieuws