Nieuws

Wilfred van den Hoorn ook komend seizoen hoofdtrainer in de Onderbouw

Vorig seizoen zijn we gestart met circuittrainingen in de Onderbouw (JO08 t/m JO10). Waarbij Wilfred van den Hoorn zich ontfermd heeft over alle JO10 teams en de JO09-1. De keuze voor circuittrainingen was en is een hele bewuste omdat we alle spelers in de onderbouw dezelfde ontwikkelingskansen willen bieden. Als hoofdtrainer bereidt Wilfred alle trainingen voor en zorgt hij samen met de assistent-trainers voor gevarieerde en uitdagende trainingen.

Dit seizoen zijn er mooie stappen gezet in de verdere doorontwikkeling van de circuittrainingen en volgend seizoen hopen we die lijn door te trekken. Onder andere door het nauwer betrekken van onze oudste jeugdspelers bij deze trainingen. We zijn dan ook heel blij dat Wilfred zijn functie wil voortzetten, waarmee continuïteit en stabiliteit gewaarborgd is. Vanuit deze stevige basis gaan we ervoor om samen verder door te groeien.

Laatste nieuws