Nieuws

Wij nodigen jou uit!

Het jongerenwerk van WIEL en jongerenontmoetingsplek @Robert’s ontmoeten je graag.

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat jij niet zo veel meer online hoeft te zijn. Wij helpen je daar graag een handje bij! Daarom hebben we voor jou verschillende activiteiten georganiseerd. Voor jou en je vrienden. Ook na de voorjaarsvakantie gaan we daar gewoon mee door!  Check de activiteitenkalender wat er allemaal te doen is en geef je op voor de stormbaanrace, kickboksen en bootcamp, Archery Tag of bak gezellig mee!

Wil je toch graag met je vrienden online zijn, meld je dan aan voor een online escaperoom en speel met je vrienden. Deze is geheel gratis aangeboden door gemeente Elburg. Je speelt in teams tot 5 personen. Per leeftijdscategorie is er een Escape Room beschikbaar met uiteraard een eigen bijpassend thema. Het doel is om de uitgang zo snel mogelijk te vinden. Dit kan je doen door diverse (internet) zoekopdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en leuke foto- en video-opdrachten te maken. Je speelt de game op een smartphone of tablet, en je hebt 1 uur de tijd. WhatsApp het jongerenwerk van Wiel en ontvang jouw persoonlijke inloggegevens van de app. Vervolgens kan je de game direct starten, succes!

We hopen je te zien komende weken.

Caroline Turner (WIEL) – 06 21820990

Robert Pruis (@Robert’s) – 06 29461740

Laatste nieuws