Nieuws

Winnaars slagroomtaarten verkoopactie 75-Jarig Jubileumverloting

De eerste slagroomtaarten zijn bezorgd! Afgelopen zaterdag hebben tal van leden de weg naar de kantine weer weten te vinden. Maar liefst 80 loten waren in een mum van tijd verkocht. Voor elk 10de verkochte lot was een heerlijke slagroomtaart beschikbaar gesteld. De slagroomtaarten, aangeboden door Bakkerij Docter, zijn vandaag door de eerste winnaars in ontvangst genomen.

A.s. zaterdag, tussen 10:00 en 14:00 uur, is de Loterijcommissie wederom aanwezig om de laatste loten te verkopen in de kantine. Aangezien de verkoopactie voor elk 10de verkochte lot een groot succes was, gaan we deze actie wederom verlengen. Bij elk 10de verkochte lot ontvangt de gelukkige koper een heerlijke slagroomtaart. De gelukkige koper van elk 50ste lot ontvangt twee gratis loten t.w.v. €40,-.

Bij de verkoop van de loten worden de strikte RIVM richtlijnen gehandhaafd (hierbij zijn het dragen van mondkapjes verplicht, wordt 1,5 meter afstand in acht genomen en wordt nagezien op continue doorstroming van bezoekers). De opening van de kantine is alleen bedoeld voor de verkoop en het afhalen van de loten.

Laatste nieuws