Nieuws

Inlooptrainingen O8 t/m O10 voor meiden en jongens, leden en niet leden

Vanaf aanstaande zaterdag 13 maart starten we naast de voetbalschool (4 t/m 7 jaar, niet leden) met inlooptrainingen voor de leeftijdscategorieën van O8, O9 en O10. Deze trainingen zullen elke zaterdag van 10.00u t/m 11.00u zijn. Heb je zin om op zaterdag een balletje te trappen kom dan naar deze training. Neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee ook als ze geen lid zijn. De trainingen zijn voor leden en niet leden. Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan: voetbalzaken@elburgersc.nl. Onder vermelding van naam, team of leeftijd, mobiel nummer (bereikbaarheid bij calamiteit). We willen jullie vragen om 09.45u aanwezig te zijn. Dan kunnen we om 10.00u gelijk starten. De training zal op veld 2 zijn. Meld uw dochter of zoon snel aan!

 

Laatste nieuws