Nieuws

Michel Dijkstra komend seizoen hoofdtrainer JO11

We zijn bijzonder blij dat ook komend seizoen Michel Dijkstra zich zal inzetten als trainer/coach voor de jeugd van ESC. Al jarenlang is Michel als trainer actief binnen onze vereniging. Met twee voetballende zoons en een eigen verleden als voetballer op een hoog amateurniveau, lag het natuurlijk voor de hand dat hij op enig moment een team van één van zijn zoons zou gaan begeleiden. Zo startte de trainerscarrière van Michel. In de afgelopen jaren heeft hij een mooie ontwikkeling als trainer/coach doorgemaakt. Waarbij hij voetbaltechnische inhoud heel goed weet te combineren met een hele leuke omgang met de spelertjes die hij onder zijn hoede heeft.

Michel vindt het trainerschap dermate leuk dat hij er voor komend seizoen heel bewust voor kiest om niet mee te ‘stromen’ met één van zijn kinderen. Maar juist een jongere leeftijdscategorie te gaan begeleiden. Dit seizoen is hij namelijk actief als hoofdtrainer JO12 en komend seizoen zal hij hoofdtrainer JO11 worden. Hij gaat kinderen trainen/coachen die vanuit de onderbouw doorstromen en dus van een kwart veld en 6 tegen 6, naar een half veld en 8 tegen 8 gaan. Dat is aan Michel wel toevertrouwd.

Laatste nieuws