Nieuws

Bovendorp & Sellis Hoveniers nieuwe bronssponsor bij ESC

ESC mag weer een nieuwe sponsor toevoegen aan de wall of fame. Hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis uit Doornspijk heeft namelijk een contract getekend bij ESC. Henry Bovendorp tekende het contract samen met Jan Hulleman van de sponsorcommissie. Wij zijn erg blij dat wij hen mogen verwelkomen als nieuwe sponsor.

Wie zijn Bovendorp & Sellis?
Het regionaal opererende Bovendorp & Sellis is een bekend hoveniersbedrijf die zich voornamelijk heeft toegelegd op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in iedere gewenste vorm. Daarnaast is Bovendorp & Sellis ook een gerespecteerd adres voor vele variaties aan bestratingen.

Heeft u een tuinwens? Bent u op zoek naar inspiratie voor uw terras of buitenverblijf? Of wilt u een uitgebreide tuincollectie gewoon eens van dichtbij bekijken? Neem dan contact op met Bovendorp & Sellis. Zij zijn persoonlijk en betrokken. Meer weten? Kijk op www.bovendorp-sellis.nl

Bovendorp & Sellis Hoveniers
Oude Harderwijkerweg 12
8085 PH Doornspijk

W: www.bovendorp-sellis.nl
T: 0525 234 040
E: info@bovendorp-sellis.nl

Laatste nieuws