Nieuws

Voetbalschool en inlooptrainingen van start

Zaterdag 13 maart om 10.00 uur was voor de eerste keer dit jaar weer de ESC voetbalschool. Kinderen van 4 t/m 7 jaar kunnen op deze manier kennis maken met het voetballen. Ondanks de harde wind en de regenbuien, was de opkomst boven verwachting. Vol enthousiasme en overgave werd er gestreden voor elke bal. Waar het natuurlijk het plezier voorop staat. Spelers en speelsters die de ook eens mee willen voetballen, kijk op de website van ESC bij voetbalschool voor meer informatie en/of aanmelden.

Tevens was het zaterdag dag ook het begin van de inlooptraining van de jeugd van 8 t/m 10 jaar. Ook dit werd een groots succes door de vele aanmeldingen. Iedereen was blij om weer te kunnen voetballen. Voor leden en niet leden die de volgende keer ook mee willen doen, deze kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: voetbalzaken@elburgersc.nl. Onder vermelding van naam, team of leeftijd, mobiel nummer (bereikbaarheid bij calamiteit).

Laatste nieuws