Nieuws

Eerste training ESC1 met partijvorm

Afgelopen zaterdagmorgen was het zover voor de eerste selectie van ESC. Na alle corona maatregelen van de afgelopen maanden, mocht er eindelijk er weer eens getraind worden met de bal in partijvormen.

Vanuit de junioren mochten de keeperstalenten Finn van der Heide en Joost van de Rozenberg voor het eerst meetrainen met de eerste selectie. Uiteraard lieten ze zich beiden hun beste kant zien.

De training onder leiding van Siemen Lindeboom begon met een aantal rek-, strek en loopoefeningen. Daarna was het tijd voor de bal. De keepers werden onder handen genomen door keeperstrainer Gerjan Deetman. De spelers trainden op positiespel, waarbij een team de bal diende rond te spelen en de vrije man zien te vinden. En het andere team mocht de bal proberen te veroveren en de ruimten af te dekken. De training werd afgesloten met diverse onderlinge partijen, waar menig duel werd uitgevochten om de bal. Eindelijk na zoveel maanden begint het weer op voetbal te lijken.

Laatste nieuws