Nieuws

Donny Mulder terug bij ESC 1

Heugelijk nieuws vanaf het trainingsveld. We zijn blij dat we kunnen melden dat Donny Mulder terug keert bij ESC 1. Vanaf komend seizoen gaat hij de eerste selectie versterken. Donny is een ‘oude’ bekende, speelde zijn hele jeugd bij ESC. Zijn vader, Henry Mulder was jarenlang keeperstrainer bij de eerste selectie bij ESC. Donny zijn talent en doorzettingsvermogen bleef niet onopgemerkt in de jeugd. En maakte hij al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van ESC. Al snel was de interesse van de grotere verenigingen uit de regio gewekt.

Dik anderhalf jaar terug vertrok Donny samen met Vincent Huisman naar DVS’33 uit Ermelo, om daar in de JO23 te gaan spelen. Afgelopen zomer maakte Donny Mulder de overstap naar KHC uit Kampen dat in de zaterdag 1e klasse D speelt. Toch miste Donny zijn vrienden bij de Elburger SC. Hij is dan ook zeer blij dat hij al mag meetrainen bij de eerste selectie van Siemen Lindeboom. We wensen Donny heel veel plezier en succes komend seizoen bij ESC 1.