Nieuws

ESC 1 – ESC 1 2-1

De eerste selectie van ESC speelde afgelopen zaterdagmiddag een onderlinge oefenwedstrijd. Omdat diverse spelers ontbraken werden diverse jeugdspelers opgeroepen. Er werd lekker gevoetbald en volop geëxperimenteerd op diverse posities binnen het veld. Een uitermate mooie kans voor hoofdtrainer Siemen Lindeboom, om te kijken welke talenten eventueel later kunnen doorstromen naar de eerste selectie. De spelers gehuld in de blauw/witte tenues gingen de rust in met een 2-0 voorsprong. Na rust scoorde invaller Robin Roessler met een prachtige streep in de kruising, de 2-1 voor de Elburgers in de zwarte uittenues. Dit was ook meteen de einduitslag. De wedstrijd stond wederom onder leiding van voormalig Elburger en de KNVB scheidrechter in het betaalde voetbal, Alex Bos. Zondag was Alex Bos, vierde official bij de kampioenswedstrijd van Ajax tegen FC Emmen 4-0.

Laatste nieuws