Nieuws

29 mei afsluiting ESC-voetbalschool & Inlooptraining

We zijn ontzettend blij met de enorme belangstelling en blije koppies bij de ESC-voetbalschool. Dus we hebben besloten om er nog 2 extra zaterdagen bij aan te plakken. Dit betekent dat zaterdag 29 mei de afsluiting is voor dit seizoen.

Natuurlijk gaan we daar een extra leuke ochtend van maken en zullen alle voetballertjes in het zonnetje worden gezet. En het is dan ook alweer tijd om afscheid te nemen van de jongens en meisjes die na de zomer doorstromen naar de JO8. Maar dan moet je natuurlijk wel eerst je felbegeerde spelerscontract ondertekenen, zodat jij een echt ESC-tenue mee naar huis kunt nemen.  Zorg dus dat je er bij bent!

En ben je nog niet geweest… het is nog niet te laat. Je kunt nog lekker 3 zaterdagen komen voetballen.

Ook de inlooptraining zal op zaterdagochtend 29 mei voor de laatste keer zijn dit seizoen. Super om te zien dat ook hier zoveel toppers hun voetbalkunsten hebben laten zien. Nog 3 zaterdagen lekker aan de bak!

Let op
Is je kind nog geen lid van ESC en/of wil hij/zij doorstromen vanuit de voetbalschool naar de jeugd vergeet dan niet om via de website een aanmeldformulier in te vullen. Bij de indeling en aanmelding voor de competitie houden wij rekening met de volgorde van binnenkomst/aanmelden. Verzeker je dus z.s.m. van een plekje!

 

Laatste nieuws