Nieuws

Kamels B.V. uit Oldebroek nieuwe sponsor bij Elburger Sportclub

ESC is wederom een nieuwe bordsponsor rijker! Kamels B.V. uit Oldebroek is nieuwe bordsponsor bij onze voetbalclub. Henry Schuurman en Roel Lindeboom tekende het bordcontract met Jan Hulleman.

Wie is Kamels B.V.?
Kamels bouwt websites, maar kan ook financiële processen en (web)technologie of automatisering op een betekenisvolle manier inzetten in jouw bedrijfsvoering. Soms kom je handen te kort. Of mis je net die expertise die je hard nodig hebt. Door alles onder 1 pet te organiseren kunnen Henry en Roel hun gezamenlijke kennis en vaardigheden op het gebied van (web)technologie, financiën, control, ICT en onderwijs veel breder inzetten. Dit is een behoefte die zowel bij henzelf als bij hun klanten is ontstaan.

Kamels, een samenstelling van KAMpen en ELburg – de woonplaatsen van oprichters Roel en Henry – maar nog belangrijker: een verwijzing naar de goede eigenschappen van Kamelen. Kamelen hebben veel uithoudingsvermogen, zijn dienstbaar en in staat op verre reizen grenzen te passeren. Kamelen zijn er om de last van anderen te verlichten. De twee-eenheid van de samenwerking zie je terug in de oprichtingsdatum (20-02-2020), maar ook in de vorm van de kameel met 2 bulten en de M in het logo.

Zij verlichten jouw lasten.

Meer weten? Kijk op https://www.kamels.nl/

Kamels B.V. Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 125
8096 BE Oldebroek

W: https://www.kamels.nl/
T: 06 51081149
E: mail@kamels.nl

 

Laatste nieuws