Nieuws

ESC verwelkomt nieuwe bordsponsor AK Blom Asbest

Elburger Sport Club is een nieuwe bordsponsor rijker. AK Blom Asbest heeft namelijk een bordsponsorcontract getekend bij ESC. Als blijk van waardering kreeg de nieuwe sponsor een fraai boeket bloemen overhandigd door Jan Hulleman.

AK Blom – Asbestinventarisatie & -management
AK Blom is al 15 jaar actief in asbestinventarisaties (asbestonderzoek in gebouwen en objecten). Zij zijn gecertificeerd en uw partner voor het begeleiden en ondersteunen van asbestsanerings- en sloopwerkzaamheden. Wanneer er gerenoveerd of gesloopt gaat worden, dan dient er ten alle tijden een asbestinventarisatie aan vooraf te gaan.

Asbest- en Sloopmanagement
Concreet houdt dit in dat zij voor u inventariseren, sloopmeldingen verzorgen en assisteren bij het vinden van een juist sanerings- en/of sloopbedrijf. Zodat de werkzaamheden conform de huidige wetgeving worden uitgevoerd.

Asbestadvies
Ook op het gebied van advies over asbest in de ruime zin van het woord, kan AK Blom veel voor u betekenen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over situaties van asbest in gebouwen of objecten waarvan u niet weet of het gevaar op kan leveren of dat het juist geen direct gevaar oplevert.

Hulp nodig bij asbest? Ga naar www.akblom.nl.

AK Blom – Asbestinventarisatie & -management
Oude Dijk 9
8096 RJ Oldebroek


W: www.akblom.nl.
T: 0525-631501
E: info@akblom.nl

Laatste nieuws