Nieuws

Van Gelder Hoveniers nieuwe bordsponsor

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Adriaan van Gelder ondertekenende namens Van Gelder Hoveniers een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd door Jan Hulleman.

Van Gelder Hoveniers is een bedrijf van de broers Johan en Adriaan van Gelder. Zij werken sinds 2005 met een ervaren team hoveniers aan verschillende mooie projecten. Ze zorgen van ontwerp tot aanleg en onderhoud van tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Ze onderscheiden zich in betrokkenheid, persoonlijke aandacht en advies op maat. 

Maak vrijblijvend kennis met deze mooie sponsor om uw tuinwensen te bespreken.

Van Gelder Hoveniers
Molenpad 6
8097 PH Oosterwolde (GLD)

W: www.vangelderhoveniers.nl
T: 06 48 71 22 18
E: info@vangelderhoveniers.nl

Laatste nieuws