Nieuws

Voetballende vrouwen 18+ gezocht

Het vrouwenvoetbal is groeiende bij ESC. Zowel bij de jeugd als de senioren neemt het aantal voetballende meisjes en vrouwen toe. Momenteel zijn we op zoek naar vrouwen boven de 18 jaar die het leuk vinden om te voetballen. Zodoende kunnen we bij vrouwen een volwaardig tweede team oprichten. Uiteraard gaat dit tweede team ook in competitieverband op zaterdag voetballen. Mochten er onverhoopt toch net te weinig speelsters zijn voor een volwaardig tweede elftal. Dan zal er in eerste instantie een keer per twee weken, door de weeks 7 tegen 7 gespeeld gaan op een half veld in competitieverband. Wacht niet langer en geef je op. Belangstellenden die zich willen aanmelden of nadere informatie willen. Kunnen contact opnemen met Jan Nagelhout (hoofd meiden- & vrouwenvoetbal), via emailadres j.nagelhout@elburgersc.nl

Laatste nieuws