Nieuws

Vrouwen 30+ gezocht voor recreatief voetbal

Bij ESC zijn we op zoek naar vrouwen van 30 jaar en ouder, die het leuk vinden om recreatief te gaan voetballen. Op een leuke en sportieve wijze deelnemen aan voetbalsport. Het is de bedoeling dat er 7 tegen 7 gespeeld gaat worden op een half voetbalveld. Een keer in de maand zal er op een vrijdagavond gevoetbald gaan worden tegen diverse andere voetbalbalverenigingen uit de regio. Je speelt dus meerdere korte wedstrijden per avond. En dit alles natuurlijk op een gezellige en ontspannen manier. Dus ben je enthousiast geworden en boven de 30 jaar, wacht dan niet langer en geef je op. Belangstellenden die zich willen aanmelden of nadere informatie willen. Kunnen contact opnemen met Jan Nagelhout (hoofd meiden- & vrouwenvoetbal), via emailadres j.nagelhout@elburgersc.nl

Laatste nieuws