Nieuws

KNVB Regiocup van start

Op zaterdag 5 juni ging de KNVB Regiocup voor alle jeugdteams tot en met 18 jaar van start. In de maand juni spelen diverse jeugdteams een aantal thuis- en uitwedstrijden, tegen andere teams uit de regio. Hierbij wordt gestreden om de zogenaamde KNVB Regiocup. Eindelijk na vele maanden mocht er weer gevoetbald worden tegen andere teams. Zo stonden vandaag onder andere op het programma ESC JO12-3 – vv Nunspeet JO12-4, ESC MO15-1 – vv Nunspeet MO15-1, ESC JO13-1G – ASV Dronten JO13-2G en ESC MO13-1 – Swift ’64 MO13-1. Onder aangename temperaturen werd er gevoetbald en strijd geleverd. Er werd flink op los gescoord op alle velden, eindelijk weer eens gejuicht. Voor alle spelers en speelsters was het fijn om weer eens tegen een andere tegenstander te mogen spelen, dan je teamgenoten.

 

Laatste nieuws