Nieuws

Rabobank Veluwecup wederom jaar uitgesteld

Ook in het jaar 2021 zal er geen Rabobank Veluwecup worden georganiseerd. Dit is voor de organisatie een nieuwe teleurstelling omdat ook vorig jaar de beslissing is genomen om het toernooi uit te stellen. Ondanks de versoepelende maatregelen en het voorspoedige vaccinatiebeleid van de overheid heeft de commissie van de Rabobank Veluwecup de unanieme beslissing gemaakt om het toernooi wederom met één jaar uit te stellen. Net als vorig jaar is de reden van deze beslissing het feit dat er geen volwaardig toernooi kan worden georganiseerd waarbij de regels van de overheid gewaarborgd kunnen blijven

Ondanks dat het toernooi niet in de originele vorm wordt georganiseerd, worden er wel oefenwedstrijden gespeeld. Dit heeft dezelfde opzet als vorig jaar. Hieronder ziet u het programma dat is opgesteld. Deze wedstrijden worden gespeeld op het terrein van de eerstgenoemde ploeg.

PROGRAMMA

DatumTijdstipThuisspelende ploegUitspelende ploeg
17-aug19.15.uurESCOwios
21-aug14.30 uursv ’t HardeDSV’61
21-aug14.30 uurBASESC
24-aug19.00 uursv ’t HardeBAS
25-aug19.30 uurDSV’61OWIOS
28-aug14.30 uurOWIOSsv ’t Harde
28-aug14.30 uurDSV’61ESC
31-aug19.30 uurDSV’61BAS

 

Wij hebben als commissie de goede hoop dat in het jaar 2022 weer een volwaardig toernooi georganiseerd kan worden. De eerstkomende editie zal plaatsvinden op Sportpark Schenk te ’t Harde. Wij hopen u hier volgend jaar te kunnen begroeten.

Laatste nieuws