Nieuws

Begeleidingskader middenbouw (JO11 t/m JO14) voor seizoen 2021/2022 bekend!

Nadat we een aantal weken geleden de voorlopige teamindelingen in de Middenbouw hebben gepubliceerd, geven we bij deze graag inzicht in het begeleidingskader van de nieuwe teams. We zijn blij dat we op dit moment het kader grotendeels hebben kunnen invullen waardoor er een goed fundament ligt om er een mooi voetbalseizoen van te maken. Dat laat onverlet dat de openstaande vacatures wel opgevuld moeten worden om elk team goed aan de start van het seizoen te kunnen laten beginnen. We blijven daarom doorlopend op zoek naar mensen die op welke wijze dan ook een positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan het plezier en de ontwikkeling van onze jeugdleden. Interesse? Neem dan contact op met Wilfred Westerhuis, Hoofd Jeugdopleiding ESC, via onderstaande contactgegevens:

w.westerhuis@elburgersc.nl
Tel. 06-81179495

Begin juli verwachten we zowel de teamindeling als het begeleidingskader in de Onderbouw (JO7 t/m JO10) te kunnen presenteren.

Begeleidingskader Middenbouw 2021-2022

 

Laatste nieuws