Nieuws

Stouwdam Kraan- en Bergingsbedrijf nieuwe sponsor

De Elburger Sportclub heeft een nieuwe bordsponsor mogen ontvangen. Corine Stouwdam ondertekende namens Stouwdam Kraan- en Bergingsbedrijf een 3-jarig contract. Als dank van waardering werd een fraai boeket bloemen overhandigd door sponsorlid commissie Jan Hulleman.

Kraan- en Bergingsbedrijf Stouwdam is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in tele-kraanverhuur en auto-laadkraanverhuur. Het bedrijf verzorgt  berging van lichte- en zware voertuigen, auto-transporten, diepladertransporten, pechhulp, tevens depothouder van vervangend vervoer Logicx en AVN. Daarnaast hebben ze grote opslagruimtes voor auto’s en materialen.

Lichte berging
Als hulpverlener staat Stouwdam 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Ze bergen alles wat wielen heeft en hun medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s. Indien er recht is op een taxi of vervangend vervoer kan vanaf onze locatie deze worden ingezet.

Zware berging
Stouwdam is een erkend RWS-gecertificeerde vrachtwagenberger. Dat houdt in dat ze opereren op het hoofdwegennet (A-wegen) en de daar onderliggende wegen. Incidenteel worden de tele-kranen ook ingezet om te assisteren bij speciale bergingswerkzaamheden.

Kraanverhuur
Stouwdam heeft tevens diverse kranen welk uitermate geschikt zijn voor de bouw, staalbouw (constructie), machinebouw of voor boten, bomen en berging van vrachtwagens. Alle kranen zijn uitgerust met camera-systemen. Ook beschikken ze over alle hijsgereedschappen en hulpmiddelen die gekeurd zijn.

Stouwdam Kraan- en Bergingsbedrijf
Oude Dijk 14
8096 RK Oldebroek

W: www.stouwdamberging.nl
E: info@stouwdam-oldebroek.nl
T: 0525-633131

Laatste nieuws