Nieuws

Bakkerij Grootkarzijn nieuwe sponsor bij Elburger Sportclub

De sponsors gaan bij ESC als warme broodje over de toonbank. Vandaag mogen wij het nieuws delen dat bakkerij Grootkarzijn onze nieuwe bordsponsor is. Jan Hulleman sloot namens ESC het sponsorcontract met Ellen Grootkarzijn.

Wie is bakkerij Grootkarzijn?

Bakkerij Grootkarzijn is een eigentijdse, ambachtelijke brood en banketbakkerij uit ’t Harde. Zij bestaan al meer dan 80 jaar, en zijn sinds januari 2010 in handen van de 3e generatie. Deze bakkerij is een gezellig, groeiend bedrijf, waar volop ruimte is voor nieuwe ideeën. De ambacht staat centraal en van kant en klare recepten volgen, is bij hen nauwelijks sprake.

Al meer dan 80 jaar het lekkerste brood en het fijnste gebak! 

Meer weten? Volg bakkerij Grootkarzijn op Facebook.


Bakkerij Grootkarzijn

Eperweg 63
8084 HC ’t Harde

W: www.facebook.com/Grootkarzijn/
T: 0525 651 239

Laatste nieuws