Nieuws

Bouwbedrijf Achter de Molen nieuwe bordsponsor

De Elburger Sportclub heeft er een nieuwe sponsor bij. Bouwbedrijf Achter de Molen heeft een 3-jarig sponsorcontract getekend onder toeziend oog van sponsorcommissielid Jan Hulleman. Als dank van waardering ontving Bouwbedrijf Achter de Molen een fraaie bos bloemen.

Achter de Molen is een bouwbedrijf dat opgericht is in 2017. Als jong en flexibel bouwbedrijf hebben ze al veel ervaring. Ze renoveren oude boerderijen, bouwen moderne woningen en geven bestaande woningen meer ruimte met een uitbouw of aanbouw.

Dries Achter de Molen startte dit bedrijf samen met een team van ervaren bouwvakkers. Zelf had hij al jarenlange ervaring als bouwmanager. Voor zowel de medewerkers in de bouw als voor de opdrachtgevers, is hij het eerste aanspreekpunt. Dankzij deze korte lijnen en persoonlijke benadering, bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw bouwproject.

Bouwbedrijf voor Midden- en Noord-Nederland
Achter de Molen is gevestigd in Elburg, Gelderland. Ze bouwen niet alleen in de directe omgeving – gemeente Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Nunspeet, Harderwijk, Kampen, Zwolle en Dronten – maar ook in het midden en noorden van Nederland.

Bouwbedrijf Achter de Molen
Bezoekadres:
Industriestraat 6
8081 HG Elburg

Postadres:
Duinkerkerweg 25
8097 RX Oosterwolde

W: www.admbouw.nl
T: 0525 745250
E: info@bouwbedrijfachterdemolen.nl

Laatste nieuws