Nieuws

Inroosteren vrijwilligersdiensten

Inroosteren vrijwilligersdiensten,

Het nieuwe seizoen is inmiddels gestart. Voor het eerst werken we ten aanzien van de diverse werkzaamheden binnen onze club met inroostering.

In de app van voetbal.nl kan je naast het speelschema en de uitslagen ook de beschikbare vrijwilligerstaken zien. Als je je open hebt gezet voor een of meer taken dan verschijnen de beschikbare diensten in je programma. Deze diensten staan dan dus naast de wedstrijden van het team dat je volgt. Door op zo’n dienst te klikken kan je aangeven dat je de dienst uit wil voeren.

Een groot aantal leden (ruim 77%) maakt al gebruik van e voetbal.nl app. Via deze link naar INSTALLATIE VOETBAL.NL APP kan je leze hoe je de app kan installeren. Een flink aantal heeft zich ook al ingeschreven voor een of meerdere diensten. Vanaf deze week worden leden en ouders van jeugdleden die zich nog niet ingeschreven hebben ingedeeld voor een dienst. Je krijgt dan een melding in e voetbal.nl app, maar ook een email op het jouw bij ons bekend zijnde emailadres. Voor je dienst er is krijg je ook nog een herinneringsmail zodat je het niet vergeet.

Inmiddels hebben we al veel positieve reacties gehad. Omdat het voor een ieder wennen zal zijn om op deze manier samen te werken willen we en zullen we de nodige ondersteuning bieden. We zullen het toch allemaal met elkaar moeten doen.

Mocht je een dienst toegewezen krijgen, maar al op een andere wijze als vrijwlliger betrokken zijn, laat dat dan met een mailtje naar vrijwilligerszaken@elburgersc.nl weten. We passen het dan direct aan. Als het je niet lukt om de app te downloaden, je te registreren of je voor een dienst in te schrijven, laat het dan ook via dit adres weten. We helpen je graag. Kijk anders ook eens naar deze link STAPPENPLAN waarin staat beschreven hoe je je kan inschrijven.

Stappenplan Voetbal.nl PDF

INSTALLATIE VOETBAL.NL ESC 18-04-2021

Met sportieve groet,

Jeroen Peute

Bestuurslid Leden en Vrijwilligerszaken

06-11001690

Laatste nieuws