Nieuws

Bike Totaal Koops nieuwe bordsponsor

Namens Bike Totaal Koops heeft Dennis Koops samen met Jan Hulleman, commissielid van ESC, het sponsorcontract getekend. Als dank van waardering werd een fraaie bos bloemen aan Dennis Koops overhandigd.

Bike Totaal Koops is voor een ieder in Elburg een begrip. Voor de aankoop van een fiets in Elburg ga je naar “Koops”. Lang geleden vanuit in een winkelpand aan de Beekstraat, voor de ouderen nog wel bekend, nu al weer vele jaren gevestigd in het prachtige royale bedrijfspand aan de Westerlengte in Elburg.
Koops staat garant voor een goede service en persoonlijk contact. De fietsenwinkel heeft een breed assortiment aan A merk modellen in huis, variërend van stads-, sportieve fietsen, mountainbikes en racefietsen tot mamafietsen, transportfietsen en natuurlijk de tegenwoordig populaire elektrische fietsen
In de professionele werkplaats kunt u terecht voor een vakkundige reparatie, zodat u weer snel en veilig op pad kunt. Ook voor een periodieke servicebeurt, belangrijk voor ]het behoud van de fiets, bent u bij Koops aan het goede adres.
Wilt u een elektrische fiets aanschaffen maar nog niet zeker weet welke het beste bij u past dan heeft Koops meerdere demomodellen voor u gereed staan met verschillende eigenschappen en opties. Na het maken van één of meerdere proefritten kunt u een weloverwogen keuze maken voor een elektrische fiets die ideaal aansluit bij uw wensen en verwachtingen.
Plant u gerust een proefrit in en kom langs.
Bij Koops staat ultiem fietsplezier voorop!

Bike Totaal Koops
Westerlengte 14
8081 PZ Elburg

T: 0525 684461
W: koopstweewielers@planet.nl
E: koops.biketotaal.nl

Laatste nieuws