Nieuws

60 voetballers en voetbalsters op Goalz voetbaldag bij ESC

Op woensdag 20 oktober, in de herfstvakantie, was de allereerste Goalz voetbaldag op het Burgemeester Bode Sportpark. Goalz voetbal is opgericht door oud-eerste-elftalspeler Raoul Jessurun. Raoul is momenteel trainer van ESC JO19-1. De voetbaldag stond in het teken van het verbeteren van de techniek, reactievermogen testen, omschakelvormen en vooral een hele leuke dag hebben met elkaar met veel voetbal!

Na een gezamenlijke warming-up gingen de jongens en meiden in aparte groepjes, ingedeeld in leeftijdscategorie, aan de slag met verschillende trainingen. Alle trainingen werden gegeven door gecertificeerde trainers van de KNVB. Van voetballen krijg je trek, dus de lunch ging er bij iedereen goed in! ’s Middags wisselden we het voetbalveld even in voor de kantine voor een gezellige bingo, waar alle kinderen fanatiek aan meededen.

Daarna gingen we voor het laatste deel van de dag weer het veld op. De kinderen konden nu alles wat zij die ochtend hadden geleerd, toepassen tijdens de Champions League! Na de poulewedstrijden werden er twee finales gespeeld in de verschillende leeftijdscategorieën. In de kantine werden de kampioenen in het zonnetje gezet. Ondanks de voorspellingen, zat het weer helemaal mee en kijken Goalz en ESC terug op een hele geslaagde dag!

Laatste nieuws