Nieuws

AGJ Elburg ook de komende jaren sponsor bij ESC!

De Elburger SC is tot een overeenkomst gekomen met AGJ Elburg  voor de verlenging van het bordsponsorcontract. Eigenaren Gerrit & Janneke Koops tekenden het contract samen met Danny Rorije van de sponsorcommissie. Als dank van waardering werd een bos bloemen overhandigd.

Ruim 35 jaar geleden is het bedrijf opgestart onder de naam Auto Gerjan, wat afkomstig is van de namen van de eigenaren Gerrit & Janneke. Omdat er toen auto’s werden verkocht ontstond al snel de naam Auto Gerjan. Na ruim 30 jaar verkopen ze allang geen auto’s meer en hebben ze in maart 2015 ervoor gekozen om de bedrijfsnaam universeel te maken: AGJ-Elburg. Gereedschap en Equipment, Workwear en pbm’s zijn aan het assortiment automaterialen en accessoires toegevoegd.

Groothandel / Winkel:
Gerwin Hagens, Alexander Tichler, Danny Hulleman en Ditmar van Dorp verzorgen het dagelijks reilen en zeilen aan de verkoopbalie. Alexander is de verkoopleider voor Thule, Accu’s en autobanden. Hiervoor bezoekt hij met enige regelmaat workshops en tevens is Alexander de vertegenwoordiger buitendienst.

Bedrijfskleding & bedrukking:
De afdeling bedrijfskleding & bedrukking wordt verzorgd door Julia Koops. Julia verzorgt de bedrukking van de bedrijfskleding en bezoekt klanten voor kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Alarmsystemen:
Wiljan Steert is gediplomeerd SCM/Kiwa inbouwdeskundige en de vakman voor de inbouw van gecertificeerde alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en alle multimedia.

Werkplaats:
AGJ Elburg is in het bezit van een APK keuringsbevoegdheid. Marcel Waninge (1e autotechnicus) voert alle voorkomende werkzaamheden uit in de werkplaats. Marcel bezit evenals Wiljan ook zijn bevoegdheid voor de APK keuringen.

Bezorgdienst:
AGJ Elburg bezorgt auto-onderdelen en/of bedrijfskleding die worden bij bedrijven. Roy Wentzel  en Tinus van het Hul nemen deze dagelijkse bezorg-route’s voor hun rekening en worden hierbij geassisteerd door het verkoopteam.

AGJ Elburg is het adres voor automaterialen en accessoires. Kijk voor meer informatie op de website van AGJ Elburg of kom langs in de winkel.

AGJ Elburg
Robbertsmatenstraat 21
8081 HL Elburg

W: www.autogerjan.nl
T: 0525 – 685 415
E: info@autogerjan.nl

Laatste nieuws