Nieuws

ESC JO19-2 behaald knap gelijkspel 3-3 tegen Lelystad ’67 JO19-4

Op zaterdag speelde ESC JO19-2 tegen Lelystad ’67 JO19-4. En Lelystad’67 JO19-4 had alle wedstrijden voor de competitie nog gewonnen. ESC JO19-2 kwam op een 1-0 voorsprong en ging daarmee ook de rust in. Na rust kwam ESC JO19-2 sterk uit de kleedkamer en bleef kansen creëren. Wat ook een verdiende 2-0 opleverde. Lelystad ’67 JO19-4 wist dat er wat moest veranderen en zocht de aanval. De 2-1 viel en ging op zoek naar meer, het werd zelfs gelijk 2-2. Maar ESC JO19-2 gaf zich niet zomaar gewonnen. Zo kwam de thuisclub op een 3-2 voorsprong, wat normaal het eerste puntverlies voor Lelystedelingen zou betekenen. Maar in helaas, diep in blessuretijd werd het nog 3-3. Net geen overwinning voor ESC JO19-2.