Fame Voetbal Academie

FAME Voetbalacademie en de Elburger Sport Club zijn een hechte samenwerking overeengekomen.

Vanaf dit seizoen zal de voetbalacademie op vrijdagavonden op het Burgemeester Bodesportpark te bewonderen zijn. Spelers/speelsters uit de regio noordwest Veluwe zullen specifieke loop- en techniektraining worden bijgebracht. Vanuit de visie van FAME staat het opleiden van het individu centraal. Middels de extra trainingen bij FAME, naast de reguliere training bij de eigen vereniging, krijgen de spelers/speelsters zowel, extra technische-, motorische coördinatie vaardigheden en specifieke mentale aspecten aangereikt van ervaren trainers.

Het niveau van de speler of speelster is daarbij niet belangrijk.
In het kader van talentherkenning en talentontwikkeling bestaat de mogelijkheid dat er spelers/speelsters kunnen worden doorgeschoven naar een hogere leeftijdscategorie en/of dat spelers in een vroeg stadium worden uitgenodigd voor stages bij regionale jeugdopleidingen (BVO’s).
Daarnaast worden JO09-, JO11-, JO13- en JO15-spelers gedurende het seizoen uitgenodigd om wedstrijden te spelen tegen aansprekende tegenstanders in de regio. Het aanbieden van trainingen in Elburg biedt volop voordelen.  Op deze locatie zal om de week worden getraind.

Fame 16.17.5
De trainingen staan onder leiding van de ervaren loop- en techniektrainer Erik Nieuwenhuis (SC Heerenveen, HC Laren 1), Bennie Kouwen (Olympia’28, PEC Zwolle), Hans van Zuiden (Go Ahead Kampen, PEC Zwolle) en Dennis Fijn (WHC). Tijdens de training wordt er in vier blokken getraind op passen/trap techniek, tactiek (partijvorm), loop coördinatie en cognitieve training.
De bedoeling is dat het samenwerkingsverband een langdurig karakter krijgt. Beiden zien in dat voor een duurzame ontwikkeling een partnerschap noodzakelijk is.
Voor aanvullende informatie verwijzen we u graag naar: www.famevoetbalacademie.nl

Trainingsdata: 

  • Vrijdag 8 februari 18.45 uur
  • Vrijdag 15 februari 18.45 uur
  • Vrijdag 1 maart 18.45 uur
  • Vrijdag 5 april 18.45 uur
  • Vrijdag 26 april 18.45 uur
  • Vrijdag 10 mei 18.45 uur
  • Vrijdag 31 mei 18.45 uur