Nieuws

Regio Team winnaar Weber Woonwereld JO-13 Jeugdtoernooi

De warme douche moet voor de spelers van het Regio Team na afloop van het Weber Woonwereld JO-13 jeugdtoernooi, extra behaaglijk hebben aangevoeld. Dit gelegenheidselftal werd tenslotte gekroond tot winnaar van dit toernooi dat vrijwel de gehele dag onder regenachtige omstandigheden, voor de derde maal in successie, werd gehouden op het Burgem Bode sportpark. Het minder gunstige weer vormde echter de enige dissonant op deze geslaagde dag. Hoewel het regio-team, dat bestond uit spelers van OWIOS, s.v. ’t Harde en Elburger Sportclub en onder leiding stond van oud 1e elftal-speler Raoul Jessurun en Wilfred van de Hoorn, een jaartje ouder was betekende dit toch een knappe prestatie en hierdoor de opvolger werd van het Tilburgse Willem II, dat de vorige twee edities op haar naam wist te brengen. De finale tegen DZC ’68 uit Doetinchem eindigde na 20 spannende minuten onbeslist (0-0) en moesten strafschoppen de beslissing brengen die uitvielen in het voordeel van het Regio Team. In de strijd om de derde en vierde plaats was ASV Fortius (Amsterdam) met een 2-1 overwinning te sterk voor ONS Sneek. Dit keer ontbraken de Betaald Voetbal Organisaties , maar de twaalf teams, afkomstig uit alle hoeken van het land, van Leeuwarden tot ’s Hertogenbosch, toverden de talrijke toeschouwers diverse aantrekkelijke en spannende wedstrijdjes voor. Alle ploegen waren uiterst tevreden over de vlekkeloze organisatie en lieten weten graag nog eens terug te keren in Elburg. Ondanks het feit dat hij herstellende is van een operatie rijkte toernooivoorzitter Ferdinand Koops na afloop de prijzen uit en bedankte hij naast de deelnemende ploegen ook de vele vrijwilligers en het scheidsrechterskorps voor hun inzet. Het toernooi werd, naast de hoofdsponsor Weber Woonwereld, verder ondersteunt door diverse plaatselijke en regionale ondernemingen/organisaties.