Koop loten voor het 75-jarig Jubileumverloting Koop een lot

Voetbalschool

Op zaterdagmorgen is de leuke en gezellige voetbalschool van ESC. Kinderen in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar kunnen bij ons op een speelse wijze de beginselen van het voetbalspel leren. De voetbalschool is van 10.00 uur tot 11:00 uur en deze wordt begeleid door ervaren trainer(s) en voetballers. Spelers van de selectie van de Elburger sportclub dragen hier ook hun steentje aan bij en helpen met het geven van trainingen. Tussendoor is er een pauze en krijgen de kinderen een lekker glaasje limonade. Plezier, bewegen en gezelligheid staat voorop.

Als je het leuk vindt om een keertje mee te doen, dan ben je van harte welkom. En liever eerst een keer komen kijken is ook geen enkel probleem. Deelname is gratis.

Ben je 7 jaar of ouder dan zijn er natuurlijk ook mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken met het voetbalspelletje bij ESC. Een aantal keren meetrainen of kijken bij de circuittraining past dan beter bij jouw leeftijd.

Voor vragen of aanmelden neem contact op met Heidi Nagelhout, onze coördinator Voetbalschool-JO8-JO9-JO10. Je kunt haar bereiken op nummer 06-19172560 of per mail voetbalschool@elburgersc.nl.

10

 

Handig om te weten: 

  • Als het regent gaat de voetbalschool gewoon door.
  • We trainen op kunstgras, dus voetbalschoenen met vaste nop hebben de voorkeur, maar is niet noodzakelijk.
  • Aanmelden? Je komt gewoon op zaterdagmorgen naar het sportpark toe en meld je bij een van de coördinatoren.

Voor meer informatie of vragen neem contact op met Heidi Nagelhout via tel. 06-19172560 of mail: voetbalschool@elburgersc.nl

10