Accommodatie

Accommodatie

Burgemeester Bode Sportpark is de accommodatie van de Elburger Sportclub. Het complex is vernoemd naar voormalig burgemeester Piet Bode die van 1958 tot 1968 actief was als burgemeester in Elburg. In 1977 werd het sportpark feestelijk geopend door burgmeester Bode.

Het complex omvat 4 velden waarvan 3 velden zijn voorzien van lichtinstallatie en kunstgras, te weten het hoofdveld (veld 1) en veld 3 en 4.

Rondom het het hoofdveld bevindt zich een overdekte tribune die plaats biedt aan circa 300 toeschouwers. Verder telt het sportpark 14 kleedkamers, een bestuurskamer, massageruimte, businessruimte en een ruime kantine.

Velden
Het hoofdveld van de Elburger Sportclub is sinds enkele jaren voorzien van een kunstgrasveld. De spelers kunnen het hoofdveld bereiken door de catacombe die onder de tribune loopt.

De verlichting langs het hoofdveld is in het seizoen 2016/2017 vervangen door LED-verlichting. Dankzij een gift van de marktcommissie worden hiermee veel energie kosten bespaard en draagt de Elburger Sportclub een steentje bij aan een duurzame vereniging.

Businessclub
De businessruimte, de gescheiden ontmoetingsruimte voor leden van de businessclub, biedt de mogelijkheid om het sportieve en het zakelijke in een gezellige ambiance met elkaar te combineren. Een hapje en een drankje na een mooie wedstrijd of deelnemen aan één van de informele avonden die door de businessclub georganiseerd worden. Dat is de businessclub van de Elburger Sportclub.

Parkeren

Het Burgemeester Bode Sportpark is gelegen aan parkeerterrein ‘Het Schootsveld’ aan de Zwolscheweg, waar gratis geparkeerd kan worden.
Route: komend vanaf Zuiderzeestraatweg Oost, neem je op de rotonde de afslag naar Elburg Vesting, dit is de Zwolscheweg. Het parkeerterrein bevindt zich dan aan de linkerkant.

Ook is er gelegenheid aan de andere zijde van het sportpark om te parkeren en wel aan de Kersenkampstraat. U loopt dan langs veld 3 en 4 naar de achteringang en u  betreedt het sportpark aan de achterzijde.

Burgemeester Bode Sportpark
Zwolscheweg 6
8081 CG Elburg

Telefoon kantine
0525 685901

Telefoon bestuurskamer
0525 681066