Accommodatie

Accommodatie
Burgemeester Bode Sportpark is de accommodatie van de Elburger Sport Club. Het complex is vernoemt naar voormalig burgemeester Piet Bode die van 1958 tot 1968 actief was als burgemeester in Elburg. In 1977 werd het sportpark geopend door feestelijk geopend door burgmeester Bode.

Het complex omvat 4 velden waarvan 3 velden zijn voorzien met lichtinstallatie. Rondom het het hoofdveld bevindt zich een overdekte tribune die plaats biedt voor circa 300 toeschouwers. Verder telt het sportpark 14 kleedkamers, een bestuurskamer, massageruimte, businessruimte en een ruime kantine.

Velden
Het hoofdveld van de Elburger SC is sinds enkele jaren voorzien van een kunstgrasveld. De spelers kunnen het hoofdveld bereiken door de catacombe die onder de tribune loopt.

De verlichting langs het hoofdveld is in het seizoen 2016/2017 vervangen door LED-verlichting. Dankzij een gift van de marktcommissie wordt hiermee veel energie kosten bespaard en draagt de Elburger SC een steentje bij aan een duurzame vereniging.

Businessclub
De businessruimte, de gescheiden ontmoetingsruimte voor leden van de businessclub, biedt de mogelijkheid om het sportieve en het zakelijke in een gezellige ambiance met elkaar te combineren. Een hapje en een drankje na een mooie wedstrijd of deelnemen aan één van de informele avonden die door de businessclub georganiseerd worden. Dat is de businessclub van de Elburger SC.

Parkeren
Informatie volgt.

Burgemeester Bode Sportpark
Zwolscheweg 6
8081 CG Elburg

Telefoon kantine
0525 685901

Telefoon bestuurkamer
0525 681066