Nieuws

Elburger Sportclub ontvangt VVOP (Voorthuizen)

Terwijl een week eerder vrijwel het gehele competitieprogramma kon worden afgewerkt, kwamen afgelopen weekend de amateurvoetballers nauwelijks in actie. Het lijkt er echter op dat Koning Winter de komende periode wat milder is gestemd waardoor er a.s. zaterdag waarschijnlijk weer volop actie zal zijn op de diverse velden.
Na de verloren derby tegen OWIOS wacht Elburger Sportclub wederom een zeer zware opgave in de thuiswedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen.
Met een puntentotaal van 14, heeft V(oetbal) V(oor) O(ns) P(lezier) 3 punten meer veroverd dan de blauw-witten; een regelrechte zes-punten-wedstrijd dus !
Twee weken terug kwamen beide ploegen dus nog in actie waarbij de gasten het in de uitwedstrijd tegen AVW ’66 niet konden bolwerken met een 5-2 nederlaag tot gevolg.
Het eerste duel dit seizoen tussen de twee opponenten eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarbij de formatie van oefenmeester Patrick Posthuma, na een vroeg opgelopen 2-0 achterstand, dus toch nog zeer verdienstelijk terug wisten te komen. Het betekende overigens het eerste winstpunt in een uitwedstrijd tot nu toe.
Hopelijk weten de blauw-witten de volle buit binnen te halen, om zodoende niet verder achterop te geraken bij de concurrentie.
Het duel op het Burgem. Bode Sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Wesley O‘Niel.