Nieuws

JO8-1 verliest van DVS’33

Het was vandaag een stuk aangenamer om te voetballen dan de afgelopen weken. Prima omstandigheden om er een mooie wedstrijd van te maken. Er werd vanaf het begin meteen vol gas gegeven. Dit leverde een mooie strijd tussen beide teams op. DVS’33 was wel iets sterker dan ons, maar met het nodige kunst en vliegwerk en een paar uitstekende reddingen werd het doel schoon gehouden. Het was Jesse die bij een uitbraak van ons er zelfs voor zorgde dat we op voorsprong kwamen. DVS kwam echter in de laatste seconde van de 1e helft op een knullige manier op 1-1. Uit een corner werd er niet lekker uitverdedigt en stond een speler van DVS bij de 2e paal klaar om de bal er simpel in te schieten.

In de 2e helft schoot DVS uit de startblokken en scoorde snel de 1-2. We lieten de moed niet zakken en gingen weer vol de strijd aan. Uit een snelle counter scoorde DVS helaas de 3-1. Het was wederom Jesse die de spanning in de wedstrijd terugbracht. Hij scoorde de 2-3. Helaas bleef het daarbij en kwamen we bijna niet meer voor het doel van de tegenstander. DVS deed dit nog wel een paar wat resulteerde in een einduitslag van 2-6. Al met al een leuke en spannende wedstrijd met volop strijd aan beide kanten. Op naar de volgende uitdaging!