Nieuws

Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken tekent 4-jarig contract

De nieuwe bordsponsoren schieten als paddenstoelen uit de grond! Want ESC is een nieuwe bordsponsor rijker!

Financieel adviesorganisatie Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken heeft namelijk een contract getekend voor een 5-meterbord. ESC is trots om deze financiële adviesorganisatie als nieuwe bordsponsor te verwelkomen op Burgemeester Bode Sportpark. Met het 5-meterbord zullen zij zeker opvallen langs de lijnen. Danny Rorije mocht namens ESC de handtekening van Ben van Loenen in ontvangst nemen. Ben van Loenen is een voormalig eerste elftalspeler van ESC en tevens medewerker van Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken.

Wie is Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken?
Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken is een onafhankelijk financiële adviesorganisatie. Zij zijn gespecialiseerd in alle schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en bankzaken, zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Als financieel adviseur staan zij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo’n advies geven zij u graag in een persoonlijk gesprek.
Daarnaast zijn zij zelfstandig intermediair van Regiobank. Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken is gevestigd in Hattem en Elburg. Op de vestigingen zijn tevens kantoren van de RegioBank gevestigd. Door de gebundelde krachten kunnen zij uitstekend op alle financiële wensen inspelen.

ESC wil Bultman-Hartholt bedanken voor het vertrouwen in onze club door het ondertekenen van dit sponsorcontract. Wilt u meer weten over dit bedrijf. Kijk dan eens op www.bultman-hartholt.nl.

Vestiging Elburg van Bultman-Hartholt Assurantiën & Hypotheken is te vinden aan:
Zuiderzeestraatweg Oost 92
8081 LE Elburg
Telefoon: 038 – 443 22 00
E-mail: info@bultman-hartholt.nl

Redacteur: Ruben Bos
Foto’s: Gerrit Visscher