Nieuws

JO8-1 verliest van VVOG

Afgelopen zaterdag 16 maart speelde JO8-1 tegen VVOG uit Harderwijk. Vooraf werd er afgesproken met beide teams dat we de 10 minuten time-out dit keer maar even over zouden slaan. Want het weer zat niet echt mee en we konden bijna spreken over een waterpolowedstrijd i.p.v. een mooie pot voetbal. We kwamen goed uit de startblokken en al vroeg in de wedstrijd was het Julian die de 1-0 binnenschoot. VVOG speelde de bal met regelmaat goed rond en dit leverde na een mooi uitgespeelde aanval de 1-1 op. Na dit doelpunt ging het spel eigenlijk gelijk op en waren er aan beide kanten niet veel kansen. Mede door de wind en regen werd het voetbal ook niet beter.

In de 2e helft nam VVOG het voortouw en nam de voorsprong. Wij konden helaas geen vuist meer maken. Want het koude slechte weer zorgde er voor dat meerdere spelers als verzopen katten over het veld liepen. Bjorn schoot tussen alle bedrijven door nog wel een vrije trap er prima in. VVOG geen er met de winst vandoor 2-4. Na het laatste fluitsignaal ging iedereen er als een speer vandoor om een warme douche te nemen. Op naar volgende week met beter weer!