Nieuws

JO8-1 wint oefenwedstrijd van Nunspeet

Zaterdag 9 maart mochten we weer voetballen na 2 vrije zaterdagen. Om 10.00 trapten we thuis af tegen Nunspeet. Een bekende tegenstander voor ons, want vorig jaar speelden we ook 2x tegen elkaar. Beide keren was het Nunspeet dat er net met de winst vandoor ging. Het beloofde wederom een spannende wedstrijd te worden. Er stond een behoorlijke wind waar we later deze wedstrijd flink veel voordeel van zouden hebben.

Vanaf de aftrap waren de ploegen meteen aan elkaar gewaagd. Het scoreverloop ging ook gelijk op. We kwamen via Jesse op een 1-0 voorsprong. Niet snel daarna scoorde Nunspeet ook. Dit herhaalde zich een aantal keer. Bij de laatste 10 minuten stond het 3-4 in het voordeel van Nunspeet. Na een achterbal mocht Ryan uitschieten. Hij deed dit met preciese en hulp van de wind in 1x in het andere doel. Dat betekende de 4-4. In de laatste paar minuten werd het zelfs nog 5-4 voor ons na een doelpunt van Mats. Een leuke pot voetbal met een overwinning voor ESC.