Nieuws

AGJ Elburg sponsor voetbaltassen ESC JO12-1

ESC JO12-1 heeft nieuwe voetbaltassen gekregen van Gerrit en Janneke Koops van AGJ Elburg.

Ruim 30 jaar geleden is dit bedrijf opgestart onder de naam Auto Gerjan, wat afkomstig is van de namen van de eigenaren Gerrit & Janneke. Omdat er toen auto’s werden verkocht ontstond al snel de naam Auto Gerjan. Na ruim 30 jaar verkoopt men allang geen auto’s meer, maar hebben wel andere bedrijfstakken de revu gepasseerd. Gereedschap en Equipment, Workwear en pbm’s zijn aan het assortiment automaterialen en accessoires toegevoegd. Daarom is er in maart 2015 voor gekozen om de bedrijfsnaam universeel te maken onder AGJ-Elburg.

Afgelopen zaterdag werd O12-1 heel gastvrij ontvangen bij AGJ en zijn wij met deze supersponsor op de foto gegaan.

Nogmaals hartelijk dank namens O12-1 voor deze mooie voetbaltassen, wij zijn er erg blij mee.

AGJ Automotive-Tools-Workwear

Robbertsmatenstraat 21

8081HL Elburg

Tel : 0525-685415

email : info@agj-elburg.nl