Nieuws

JO8-1 wint van SV Lelystad

Na een ritje door het prachtige polderlandschap van Flevoland, kwamen we om 08.30 aan op het sportpark van SV Lelystad. Na een prima ontvangst, een lekkere bak koffie en een stevige korte warming-up werd er om 08.45 uur afgetrapt. De jongens hadden er zichtbaar veel zin in want ze gingen er gelijk vol op. De eerste 10 minuten van de wedstrijd stond vooral in het teken van het winnen van de duels. We lieten ons niet afschrikken door de tegenstander en bleven ons eigen spel spelen. Met een gelukje kwamen we op een 1-0 voorsprong. Een speler van de tegenstander werkte de bal in eigen doel. Daarna was het de beurt aan Jesse. Die zette een paar keer de brommer aan en scoorde 3x achter elkaar. Een onvervalste hattrick! Ook Lelystad liet van zich horen en scoorde ook hun doelpunten. Met nog 10 minuten te spelen was de tussenstand 2-5. In deze laatste minuten ging het spel op en neer. Lelystad scoorde nog een keer en wij prikten er ook nog 3 in. Einduitslag 3-8. Lekker gespeeld vandaag! Doelpunten: 4x Jesse, 1x Bjorn, 1x Julian en 1x Noël.